FOLLOWER !

D.I.Y

hey sesayang semua ,
okay korang mesti pernah nampak kalau korang hangout kat pabilion ke , sungai kaya ke (sungaiwang) , b.bintang ke mesti korang akan ternampak  manusia yang sangat awesome berpakaian dan kononnya fefeling kpop? stud dibahagian bahu lah , berbulu ayam dileher lah dengan disaluti diamond haaaa kau !! rihanna sangat !! button2 memacam color pon ada . dan mesti korang tertanya-tanya dan soalan-soalan seperti ini akan keluar :

" Katmana dorang beli baju tu ? planet mana ada jual ? selama ni aku masuk kedai2 branded2 takde pon baju camgituh "


" Gempak lah baju dia , nak jugak !!! kalau aku pakai ,confirm nenek aku kat kampung bangga "


" perhhhh artis korea lah bhai,lawa baju dia,unik ,kagum mak tengok , tapi ada jual katmana ? "




Kebanyakkan soalan yang keluar dari mulut korang is "beli katmana ? kedai apa ? branded ke idok ?tu jela kome tau !! meh aku nak habang kat hang . benda-benda tu semua boleh buat sendiri dirumah . boleh D.I.Y sendiri . maksud D.I.Y tu ialah " Do its Youself "!! in malay " kau buatlah sendiri " gituhhh hahaha !! Limited edition katanyah ! korang beli je barang2 je . senang dan murah . save duit !! ni ada contoh kemeja kosong dan dihiasi dengan button2 comel pelbagai colour :

cantik ke idak ???


Ini antara2 step2 nak buat :)





SIAP :)


P/S : barang2 seperti stud , bulu2 , button2 tu semua korang boleh dapatkan di sungei wang , ada satu kedai ni complete jual berbagai barang yang boleh korang D.I.Y ! nama kedai tu aku lupa so berazablah kau cari !! level ? hmmm lupa jugak yang pasti dekat dengan kedai 70s ! kbai !





1 comment:

  1. haihh, lain kali ingatlah level kedai tu at least..haha.
    btw, thanks info

    ReplyDelete