FOLLOWER !

MIMPI SELALUNYA PETUNJUK ! XGITU ?

malam tadi kan AA dapat satu mimpi tau . nk tahu AA mimpi apa ? nak tau ? nak tau ? HAISHHH BUKAN MIMPI NGERI LA NYAHH MAHUPUN MIMPI BASAH ! LUCAHH SANGAT KORANGG KAN ! HAHA ! AA mimpi  AA daa kawin then da ada anak ! waa cemana tuu ?? mampu kea aku buat ANAK ? haha . HARUSLAA MAMPU ! but mimpi tuu yg paling indah dlm hidup AA laa . sebab selalunya bila AA tgk org sekeliling AA yg da ada family nih dan mempunyai anak , AA rasa mcm bertuah sangat hidup dorang . bahagia jea rasa kan ! yela , gila apa kalau xbahagia kan bila daa diKURNIAKAN ZURIAT yang comel-comel oleh ALLAH S.W.T . kalau korang nak tahu AA mmg jenis manusia yang suka budak-budak . jarang tau nak jumpa lelaki yang suka budak-budak nih . BERTUAH SAPA YG KAWIN DGN AA ! almaklumlaa budak-budak kecil nih kan lecehh nak menjaga . MENANGIS jea  24JAM kan ?? siapa yang xtahan menjaganya pon BOLEH MENANGIS DIBUATNYA! xgitu cik senahh oii ?? tapi zaman sekarang AA lihat ramai yang xnak anak banyak-banyak kan . ALKISAHHNYA busy dengan keje segala bagai . takot xmampu nak jaga ramai-ramai anak ! bagi AA kalau dapat anak ramai lagi beshh . lagi bahagia hidup taw . tapi semua tuu rezeki yang diberikan kepada kita . kalau dapat ramai anak tetap bersyukur dan kalau dapat satu anak jea pon masih harus bersyukur ! yelaa KAW XPIKIR ORG YANG DA BERTAHUN-TAHUN KAWIN BUT X DIKURNIAKAN ANAK ! CEMANA PERASAAN DORANGG ? so kita perlulahh bersyukur dengan apa yang sudah diberi !! and jangan jadi pulak DA RETI BUAT ANAK RAMAI-RAMAI THEN BIARKAN JEA ANAK TUU HIDUP MEREMPAT MERATA-RATA ! HAHHH TUU KESS MENGATAL NAMANYA ! BUAT ANAK RETI , JAGA ANAK XTAHU ! HAHA ;D

cuba tengok pic KAT BAWAH nih :




p/s : comel tak ?? kecik2 da pandai pakai LENS kan ? KAW MAMPUU ? haha  TERSENYUM AA BILA TENGOK PIC NIH ! COMEL SANGATT ! ;)
  

                        

1 comment: