FOLLOWER !

karoot komedia X !

Assalamualaikum dan salam satu manusia kepada dato datin  , tuan puan , abang kakak , adik-adik semua ! eceh dah macam syarahan sekolah rendah . satu manusia pon boleh !! baru perasan . malas nak delete . buat dunno jela k (^_^) Salam Satu MALAYSIA .

Sepatotnya benda ni aku update dua hari lepas tapi disebabkan aku busy kalahkan PM negara, so i terpaksa postpone everything. #gittuw ! wah ada hastag segala . kau ingat ini twitter ? okay so much nonsense thing ! back to the topic . Actually saje nak share story bout wednesday haritu punya kejadia . Kita dapat peluang pergi astro wak , tengok rakaman karrot komedia X musim baru .(yeahhhhhh!) *tangan kat dada mata kat atas*. Aku ni dengan nak taknak pon kenalah join sebab dah kena paksa dengan lect ! kang xjoin kang cakap kita ni "katak bawah tempurung lah" , "takreti sosial lah " , " blah blah blah whatever ! 

pepagi dah bangun bukan sebab xcited ye . tapi aku taktahu kenapa aku bangun awal that days ! Siap-siap then terus gerak . pakai apa je yang mampu . Alaaa lelaki kan , sarung guni pon nampak handsome . kbai ! oh forget something , masatu kena pakai tema "hitam putih" kelas tak ada tema segala ? okay abaikan xpenting .

Sampai college aku tengok ramai dah ada and i was like :OOOO wpwwwww !! kalau boleh nak tercabut mulut aku ternganga sebab semua pakai serba hitam . Dah macam acara pengebumian aku tengok ! LOL . After that , lect suruh berkumpul and blah blah blah . terlalu banyak syarahan nak kena dengar then terus ke bus .

Okay part bus paling best , sebab tetiba aku nampak bus besar gila ! hehehew :D happy jap! selalunya bus sardin yang dia kasi . macam nak kena bakar je .Selamat masa tu dia prepare bus yang besar . feeling macam nak pergi hujung negara walaupunnnnnnnn cuma ke Astro sebelah Bukit Jalil tu je . 

Sampai je sana . Ala biasalah terus ke studio . hmmmmm rakaman kan ? kenalah tunggu artis itu ini itu ini . memang kerja aku time tu jadi FAKE ! yess fake ! And seriously awesome . ketawa buat-buat , tepuk tangan pon ayu , yela kau gila nak tunjuk perangai sebenar depan camera ? kang dia zoom muka kau xpasal-pasal satu malaysia tengok ? FYI . program astro selalunya banyak ulangannya kan? so memang taksanggup malukan diri sendiri . hikss !
Alaa rakaman tu pon kurang best sangat . selamat ada nabil ! goosssssssshhh !! his so handsome muah muah muah ! tiba* Dari aku taksuka terus suka kat dia ! patotlah dapat bini lawa ^^ . weeee

malas lah aku nak share semua kang penuh satu entry ni . tapi ada beberapa peristiwa yang xberapa dek kenan dihati berlaku masatu :

PERISTIWA :

1 : kitaorang naik bus , then pakcik bus tu ikot maps negara mana pon aku xtahu sampai berpusing-pusing. "baru pergi astro pakcik , belum ke perlis lagi -,-"

2 : before rakaman , ada lah a few crew kat situ mulut mcm lahaa ! yesss aku tahu itu just gurauan tapi gurauan biar bertempat dik , yang kau buat tu so much menghina orang , ada part sampai kau cakap muka orang "buruk" ? wtf ? cermin muka dulu boleh ? malas nak kutuk*

3 : sakit bontot , kaki , tangan semua sebab tunggu rakaman yang sangat lama , banyak kena tunggu artis , and bab ke bab . da macam buku cerita ! 

4 : adalah manusia yang mungkin takpernah gelak seumur hidup kot aku rasa , sebab gelak takhengat dunia sampai nak pecah telinga aku dengar kau gelak ? hello ? nak perhatian orang ke ? sorry salah tempat !! -,-

okay lepas ni , aku harap takde lah aktiviti macam ni , sebab hati dah tawar nak pergi , boring okay boring !! so fikirkan lah tempat yang lebih menarik dan adventure sikit . baru syiokkkk 

KBAI :)

No comments:

Post a Comment